19.01.2024 г., 18:31 ч.

Снощи май... 

  Поезия
277 1 5

Снощи май не правих секс...

Мисля си- нарочно.

Три водки праснах ги на екс.

Може би предсрочно.

 

Снощи май не правих секс...

С бира продължих.

Три бирички ударих- ,,Бекс".

Направо се опих.

 

Снощи май не правих секс...

Прияде ми се яко.

Изядох тенджерата с кекс

Стомахът, сдаде, бако!

 

Снощи май не правих секс...

Хапчета назобих

с витамини ,,Б комплекс"

Гдето трябва, ходих...

 

Снощи май не правих секс...

След туй изпълнение

вече имам си рефлекс

и собствено мнение-

 

трябва да се прави секс

за да няма диагноза

от джипито ти за ,,Фервекс",

,,Имодиум" и друга проза!

© Георги Янков Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Да се посмеем заедно »

16 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??