28.11.2023 г., 15:08 ч.

Свещени сълзи на стоманено мъжко лице без гримаси 

  Поезия
193 1 0

Смисъл с мисъл за какво и защо

губя те, а медицината е напреднала,

кой век сме, мисля, че сме по-зле.

 

Вярвам, забравям, уповавам се на Тебе,

боря се да не мразя, не наранявам, не завиждам, НЕ лъжа

Тебе.

 

Дълъг отначало, кратък накрая

пътят време няма, безброй пъти съм Го казал,

другото е всичко, всичко е друго.

 

 к,о,д,

 

 

 

 

© Stew Carrey Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??