Когато си близко до мен,
светът е безкраен, различен.
Когато навънка е ден
и погледът твой е магичен…
Тогава усещам любов –
такава голяма красива!
В очите ти нежният зов
душата ми пак е открила.
Сияние светло гори,
за мене от Бог си изпратен.
От слънчеви нежни лъчи
ликът ти е сякаш изваян.
Но само сърцето мълчи,
не може да стигне до тебе
и времето бързо лети,
и тази любов ще отнеме.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Всички права запазени