20.05.2007 г., 0:55 ч.

Тази нощ ги има само очите ти 

  Поезия
586 0 3
Тази нощ ги има само очите ти,
големи, дълбоки, тихи, смели...

Сенки вървят през нощта по петите ти,
тихите ти очи, за помощ ли ще закрещят?

Трепет вее тъмните ти коси,
тревожната ти гръд, мъка носи...

Спри се вече, казвал съм ти и преди,
не всеки може да те заслужи!

И той не издържа нали, и той те прокуди...
за подслон отново при мен се връщаш ти...

Този път помни, ще превържа раните ти,
но ако не е за последно, вече другаде иди!

Тази нощ ги има само очите ти,
големи, дълбоки, крещящи и плахи...

© Любовник Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??