20.05.2007 г., 0:54 ч.

Токов удар 

  Поезия
644 0 7


 

     Токов удар

(нищо общо с Графа)

Токов удар е тук често явление -

и като не запазих документа,

край, изчерпах вдъхновение

(любов, емоции са пълна мента...)

 

И още мисля си, не мога съ начудя:

ЗаЩо така, на най–блаженото и опа...

Дали пък не изглеждам доста луда,

апропо, отскоро съм и аз в Ивропа.

 

Че вече идва ми да вия

от скудоумиците родни.

Кого ли трябва да „набия”,

да станем маалко „по-свободни”.

 

Доведена до крайно отчаяние,

мълча и нервно хапя устни.

Ивропо, докога с мълчание...

на тръни съм кога ли ще го „пуснат”?

 

Настъпи тук заветен час,

проблема бързо бе решен.

Но що да сторя клета аз -

не съхраних и онзи „документ”?

 

 15-19.05.2007год.

 

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??