10.11.2023 г., 9:13 ч.

Толкова си всичко 

  Поезия » Любовна
429 1 3

Толкова си прелестна
като цвете, като копнеж.
Остана само да си ми наблизко,
на моите дни смисъл да дадеш.

 

Нека поговорят очите ни,
а не устните ни с празни думи.
Да се гледаме вечно,
да не останат граници помежду ни.

 

Толкова си топла и ярка също,
сякаш си слънце разтапящо лед.
Така събираш душата ми,
сякаш си пчела събираща мед.

 

Толкова си хубава
като една шарена пеперуда.
То ако аз съм миньор,
ти за мен си златна руда.

© Умут Адемов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??