28.12.2023 г., 14:43 ч.

Три срещи със смъртта, стиска ли ти да го прочетеш... 

  Поезия
202 1 0

Ако не ме познаваш - погледни ми в очите на профилната снимка

зуумни докрай и ще ми усетиш страха и колко силен съм сега

Три пътя докрай - един нарочен(опит за ...) другите два Господ прати ми могъщ .... с крила

 

Пишете, олицетворявате, хубаво, с красиви думи

а отвъд какво има? Видях и няма да кажа!

С Нея три срещи кратки и и стиснах костеливата ръка

Мълчи, усмихва се, всеки от нас очаква го това

 

Всеки си го мисли и избягва да говори затова

аз пък бил съм там три пъти закратко

ако те интересува как е ще ти кажа по-накратко

ако не смееш живей сега, бъди, не знаеш кой си ...

 

© Stew Carrey Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??