3.11.2007 г., 18:42 ч.

Тъга за отминалото лято 

  Поезия » Друга
848 0 5
Ех, лято, лято
с пясъци от злато.
Искам да се върнеш
и с топлина да ме прегърнеш.
Да се плискам във морето
и да бягам по шосето.
Да играя с топка аз на плажа
и с плажно масло да се мажа.
Да отида в планината
и да се скитам във гората.
Да изкачвам българските планини зелени
и да пия от ручеите им студени.
Ех, върни се!
Или ти, сняг, разтопи се!

© Плами Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??