30.04.2024 г., 10:37 ч.

В очите ти люляк цъфти 

  Поезия » Любовна
99 0 3
 В очите ти люляк цъфти

 

В очите ти люляк цъфти –

пожари от облаци сини,

а в тях и любов, и мечти –

безкрайни и нежни, красиви!

 

В очите ти люляк цъфти,

а в тях хоризонти далечни!

Докосват ме сини лъчи,

щастливи и някак неземни.

 

Ти носиш ми обич нали?

Докосваш душата ми в синьо…

Дори и отвън да вали,

аз пак се усмихвам щастливо.

 

Ръката ми в твойта вземи!

Пулсира сърцето ми в нея…

В очите ти люляк цъфти,

но в тях да погледна не смея.

 

        Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??