20.04.2022 г., 17:43 ч.

В съня отново те прегръщам 

  Поезия » Любовна, Авторска песен, Свободен стих
445 1 3

Несподелената моя любов,

извън сънищата ми прекрасни спомени няма…

Даже пътят ни на разделени,

да бяга суров.

Покоряват го винаги двама,

в мечтите ми отново,

аз те прегръщам!

Ти си моята дръзка и стара мечта,

а аз отново в сънищата си те срещам...

Два лебеда ще стоплят с любов нощта,

щом любовта ти с любов отсреща намирам…

Тук съм, както и моите зов и плач,

винаги твоя и далечна!

Като неогасим жар

те пазя, любими! - Пазя твоята любов,

за да трае мигът цяла вечност…

Моята неизпята пред теб песен,

колко много обичам те,

но живота в любовта не е лесен...

Търсех любов от теб под дърво и камък...

А ти от мен с тих глас се скри.

Ти си моята тежка и вечна любов,

а аз ще те обичам до гроб!

Макар и студено,

лицето ти към мен да се взира,

сърцето мое винаги за теб топло ще тупти!

© Ivana Dzhermanska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??