5.05.2024 г., 21:02 ч.

Великден 

  Поезия » Пейзажна
94 0 2

Бял божур, червени рози,
слънце ласкаво блести,
сладка прелест в малки дози
зрее в празничните дни.

 

Жълт жасмин по здрач ухае
пляскат гълъби с криле.
Щом повярваш, то се знае-
ти ще си благословен.

 

 

© Мария Митева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??