10.11.2007 г., 11:23 ч.

Вглъбена и милостива 

  Поезия » Друга
797 0 5

Обичам болката от неосъществените желания.

Да се потапям в хладния бързей на тъгата

от непоправимите неща.

Да ме боли за всяка скъпа загуба

и да се надявам,

че тогава ще засвети старостта

с една вглъбена и милостива красота,

в която страшното е за мене само...

 

© Свилен Бинев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??