25.03.2018 г., 20:17 ч.

Видения 

  Поезия » Любовна
1457 6 8

В очите ти – видения за обич

пресичат моя хоризонт

и молят, като от икона

събрали целия простор.

 

Мирише на море и сол

опиващо, до жажда

една обичана жена

любов забравена преражда....

© Nina Toshich Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??