6.10.2023 г., 16:42 ч.  

Всичко или нищо 

  Поезия
145 0 0

Не искам нищо, освен поглед с разбиране.
Не чакам нищо, освен любов за умиране.
Не търся нищо, само Господ за намиране.
Не прося нищо, освен истина за сливане.

Ти си беглецът, аз съм камата,
ти си постелката, аз съм водата...

— Поглед с разбиране.
— Любов за умиране.
— Господ за намиране.
— Истина за сливане.

— Не искам нищо ли?!
— По подразбиране.

  


 

 

 

 

© Аспарух Любенов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??