8.05.2024 г., 19:17 ч.

Вятърът на спомена 

  Поезия » Любовна
69 0 0

Вятърът на спомена

 

 

Бавно всяка болка отминава,

споменът след нея ни боли!

Забравяш я, а пак се появява!

След време тя започва да кърви!

 

Изгубени, мечтите не умират,

в сърцето те живеят, може би!

Където и да сме, ще ни намират,

ще раждат във очите ни сълзи!

 

Един живот е малко и не стига!

Един живот за миг ще отлети!

Една съдба написана във книга

с много болка и безброй мечти!

 

Болката след време ще отмине!

Споменът за нея ще боли!

Вятърът на времето ще мине,

всичко минало ще заличи!

 

 

08.05.2024 г.

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??