10.05.2024 г., 7:18 ч.

Възкресение 

  Поезия
54 0 0

           В Ъ З К Р Е С Е Н И Е

 

Колкото пъти е нужно,

ще подхващам старата песен,

за това,че ние трябва задружно,

пилците да броиме на есен.

 

Спасение винаги съществува,

за тези що го желаят и търсят,

То,с пари не може,да се купува,

а в страдания и мъки възкръсва.

 

В строгото училище на Живота,

ако не се научим,да отхвърляме граници,

Маршалският Жезъл ще остава залостен 

в претъпканата с Бутафории раница.

 

27.04.2024 г., гр. Свищов

© Красимир Кръстев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??