10.05.2017 г., 21:38 ч.

xxx57 

  Поезия » Любовна
396 0 1

                                  На Емо

 

Аз имах толкова любов...

но тя внезапно си замина.

Бе ден като тайфун суров...

Сега живея наполовина,

 

с половин оглозгана душа

във упоритото си тяло.

Със твойте думи се теша,

със миналото, оцеляло

 

във снимките, във твой парфюм,

във недопушена цигара,

във оглушителния шум,

със който споменът отваря

 

една врата, внезапен път...

Отчаяно към тебе тичам!

Гласът ти чувам и смехът...

И все по-силно те обичам!

 

 

 

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Трогателно, Нина, разстрои ме! Когато загубим любим човек, го търсим във всичко, до което се е докосвал.
Предложения
: ??:??