23.02.2024 г., 7:34 ч.

Заедно 

  Поезия
100 0 0

Защо началото е толкова хубаво и кратко

бягаме от различно време между нас

да затрия с лека ръка, да знам,че  подсъзнателно после ще ме боли

хей така..

 

Какво ме кара да го направя

ти сън ли си или аз

можеш ли да ми дадеш любов, която в мечтите

някога имала си, като моята - Берлиоз - Симфония?

 

Какво правиш сега? Къде си? С кого си?

Месеци, година докато пак се срещнем?

Някой изпитвал ли е тук да питам? Аз, да..

и тя е там! Но не за мен!

 

Чакам писмо - месец,два,три.. хм но сега е просто

и твърде повърхностно , но твърде прекалено

човек избягал от ума си подарил с лекота

за това, че преди време бил е такъв

 

Колко просто, но с годините и сложно

да разчитам да сме заедно сега на едни писма може ли?

може би е мит, но всичко връща се

само истински от малко да повярва

 

забранено ще да е пак, да се изпращат писма

забраненото винаги желано то ще бъде

заедно пак да сме със слова

 

ще запаля таз вечер камина

ще си приготвя лула с хубав тютюн

радиото ФМ класик ще си пусна

да забравя днес що чул съм и видял

 

 

 

© Stew Carrey Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??