20.05.2014 г., 7:57 ч.  

Природата говори 

  Поезия » Пейзажна, Философска
77 0 0

Природата говори
 

Слънцето изгря в небето
и проби дълбоките мъгли,
с него разцъфтя сърцето
потопено в алени лъчи!
Повея от бликнала стихия
сътворена в земната душа
очертава вечност и магия
из полетата на любовта!
С изкована воля, всеотдаен,
врязан в звездна тишина -
диша Космоса безкраен
облаци от клетвени слова!

Лъчиста

 

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??