15.05.2024 г., 21:13 ч.

Запази ти от мене което си взел 

  Поезия » Любовна
139 0 0

Запази ти от мене което си взел

и го ползвай докрай без вина

Щом любов съм ти дала а ти си я приел

не ми връщай ти нищо сега

 

Щом отдала съм време пази го за теб

като спомен и скъп и специален

Отдадох душата си, цялата мен

Не ми връщай ти нищо в замяна

 

От живота си дадох години и дни

До теб бях и силна и цяла

Може ти, може аз да не го оцених

Безсмислено е да се съжалява

 

За  минали мигове и любов изживяна...

Сън за щастие за мен запази

Но сърцето остава отворена рана,

която докрай ще кърви

© Росица Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??