слънчоглед съм, а Ти си толкова високо
облечена в прозиращо-синьо
съблечи облаците
посягам
посято усилие
издигам се
изпъвам всяка тъкан
за да хвана пръстите,
на топла светлина плътта
и блясваш
изгряваме свързани пръстени
от природните стихии