May 2, 2009, 10:40 AM

Бих дала всичко 

  Poetry » Love
1287 0 9

Бих дала всичко за едно сърце,

което да тупти със дива страст,

бих дала всичко за едни ръце,

оставили следи от свойта власт.


Бих дала всичко за едни очи,

разлистили душата ми до дъно,

дори когато двамата мълчим,

със обич всичко е изпълнено.


Бих дала всичко за една душа,

докоснала света ми необятен,

оставила дълбоко в мен следа,

завинаги във мене запечатана.

© Евдокия Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??