May 2, 2008, 10:19 AM

Богатство 

  Poetry » Civilian
527 0 8
 

Безкраен блян са мечтите ми.

Безкраен зов са очите ми.

Безкраен вик е душата ми.

Безконечно е търпението ми...

И ето, аз имам:

въздушно-синьо небе

с бели облаци и лекокрили птици,

лазурно-синьо море,

щастливи детски зеници,

земя, от слънце огряна, свободна и мирна,

Родина, като коприна ефирна!

 

© Анна Попова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??