May 28, 2011, 9:33 PM

Богатство 

  Poetry » Love
692 0 1


По улицата стичайки се, пенливо-влюбена вървя,
ту  водопадно стичам се сред сивата тълпа,
ту  обичливо-сигурно пробягвам бързейно,
събирам втренчените погледи учудено,
а може би излъчвам светлина,
с влюбеност богата уверено искря!

© МИСИЯ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??