Чуй ме!
Крещя
от болката и от гнева ти!
Крещя
от моята вина в ума ти!
Крещя
от пъкъла на самотата ми!
Крещя,
приела демоните ти
в душата си!
Чуй ме!
Изчезнах в лабиринта
на съдбата си!
Чуй ме!
С моя стон
крещи
душата ти!
© Ангелина Стойчева All rights reserved.