Да си сам,
когато е пролет
и засмени
се раждат лъчи…
Когато те мами
щъркелов полет
и омайва те дъх на треви…
Когато в топлата вечер
звезда те повика
и влюбена в някой
нощта зашепти…
Когато с мечтите
се ражда живота…
да си сам…
много боли!
© Ангелина Стойчева All rights reserved.