Aug 27, 2009, 12:05 PM

Дано! 

  Poetry » Love
509 0 4

 

Как искам да съм най-пенливата вълна,

 с нежни пръски лицето ти да галя,

 вълшебно стичащи се по уханната ти кожа.

 Как искам да съм най-фина песъчинка,

 по устните ти да полепна мигом,

 да те целувам дълго и безмълвно.

 Как искам да съм  слънчевата светлина,

 вплела се в косите ти, пробуждайки те.

 Как искам да съм  лунната ръка,

 приспивно галейки те, да тъгува.

 Дано поне с мен да си в съня!

 

© МИСИЯ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??