Подпирах с длани
Натисках с пети
В шепи стисках
държах
Като ствол вкоренен пред резачи с триони
Чаках
да се изтъпят остриетата
да забият бургиите,
да ръждясат ножовките
чаках
Какво?
Мислех, че знам
изкорениха ме - освободиха ме
© Зоя Христова All rights reserved.