Jun 20, 2023, 9:00 AM

"Еднакво е" 

  Poetry
244 1 1

Сянката е все  по-очевидна,

щом Слънцето се приближава..

....

Върху жълти листа

мекодреха сърна -

тъмноока царица.

...

Язовецът е самотник -

тих страдалец 

и бедняк.

...

Сигурно едно са -

Слънцето и Сянката -

всеки  най-накрая 

се предава.

 

© Веси Филипова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??