Не бях сигурна
ти или беше над оная звезда
или зад всякоя,
но аз те търся през деня
ти си невидим,
ти си тишина,
ти си небе,
ти си в мен.
Аз съм Вселена,
а ти си около над, зад, пред оная звезда.
Не търси логика –
тя отсъства.
Няма магия –
нищо общо и с чудеса.
Това е една истина, необяснима –
усещана от най-интимното кътче на духа,
чувство: на празнота,
на изгубеността,
на ненамирането,
на търсенето,
на отсъствието.
това не е обикновена история
това е една приказка,
равняваща се на хиляда,
но без сюжетна линия,
без кулминация,
без принц и принцеса.
Приказка без начало, отсъства и края,
но чувствата са в магическа хармония,
вплетени една в друга – сякаш е мелодия –
нота по нота.
Моцарт съм – свиря симфонията на любовта !
© Сишарп All rights reserved.