Nov 13, 2007, 3:33 PM

Есенно 

  Poetry
786 0 11
Пропиляното време събирам
във букета от есенна шума.
И във него разчитам, избирам
най-внезапната истинна дума.

Пак ме стрелват през клони лъчите
и ме гледат ревниво и властно
как си връщам на багрите дните
и се стапям във цветното щастие.

От ръцете ми вятър полита,
като птица, от порив ранена,
като дръзка мечта по звездите.

Аз съм мост между миг и безвремие,
а душата ми блика в зелено
и безкрая със земното сплита.

© Владимир Владимиров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??