May 2, 2017, 7:00 PM

* * * 

  Poetry » Phylosophy
433 1 2

 

* * *

 

Прибра се...,  казват в този край,

прекрачи ли човек в небитието -

като за палаво дете, което

напуснало е буйната игра

 

и уморено, мълчешком,

от майка призовано отдалече,

(или от приближаващата вечер),

отива да си легне в своя дом.

© Hristo Batinkov All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??