Feb 19, 2019, 2:28 PM

И няма нищо друго 

  Poetry » Love
601 0 4

Във дланите си топли ще те скрия

и зимата ще се стопи от мъка,

а вятърът, объркал явно пътя,

върху комина гузно ще се свие.

 

Сега е нощ и няма нищо друго

освен дъха ти, мене  и безкрая

и аз съм тих и плах, и аз не зная,

пленен, защо не искам да те будя.

© Владимир Владимиров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??