В учреждeнието вкиснати лелки
потънали в сън, затъпяли от мрън.
Врън, врън, врън.
Дебелата се прозява:
- Ебати, нищо не става от тая държава,
къде ми е кюфтето, получих само хляба?
Другата се забавлява:
- Много ти е и хляба, цялата ти работа такава.
Тряскат вратето.
Тръгват си двете.
Мрън, мрън, мрън, мрън
да пием кафе вън.
© Зоя Христова All rights reserved.