Aug 11, 2023, 8:33 PM

Ин&Ян 

  Poetry
247 0 0

В душата ми се крие нещо бяло,

чисто като есенна роса,

а на повърхността ѝ често излизат

черни кошмари, будят ме и не мога да заспя …

 

Борбата с доброто и злото

влезе и в моето сърце,

а сили имам ли,

за да продължа напред?! 

 

Борих се години наред,

докато не осъзнах,

че и злото е част от мен,

част е от човешката душа …

© Пламена Райчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??