Sep 12, 2009, 12:56 PM

Изгарящи светулки 

  Poetry » Love
591 0 1

Ръцете ми, треперещи пътеки,
очакват стъпките ти галещи,
а устните, копринено свенливи,
мечтаят за уханното докосване,
за да прехвъкнат в очите ми
копнежно - изгарящи светулки!

© МИСИЯ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??