Jun 6, 2017, 11:42 PM

Изгряващият талант 

  Poetry » Odys and poems
782 0 0

Сред редици от живопис и портрети
и раждащите се мечти на млади поети,
сред светлината на изгряващ талант
проблясва не един бъдещ диамант. 


Сивотата на баналното е нежно отмита
и магическото с криле на феникс полита.
Творчеството е на културата душата,
със замах си играе с нишките на съдбата.


Цветовете в композиции спонтанни,
родени в реки от чувства незнайни,
шепнат от душата на твореца към нас,
даряват ни с безкрайни моменти захлас.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??