May 10, 2008, 5:03 PM

Изповед на една глухоняма 

  Poetry » Love
786 0 16
 

Изповед на една глухоняма

 

 

Не чувам твоите думи...

Не мога да ти говоря...

Но най-фино съм настроила сетивата си...

Усещам полъха на изреченото...

Виждам те...

и с блясъка на очите си ти отговарям...

Мога да разказвам с пръстите -

при допир ще усещаш  

всеки мой нюанс в ритъм с твоя...

Искаш ли?

 

 

© Павлина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??