Jun 13, 2023, 1:50 AM

Жарава 

  Poetry
297 0 2

Като жарава в мрака.
Като неизбежна карма.
Загледани сме с теб един във друг.
И никой никого не чака.
Изгубва се във тишината
                всеки звук.
                
Като дете в гората
лутам се във кръговрата.
Отново сам със себе си оставам тук.
Потъваме в отблясъците на луната.
И образуваме с телата си
                перфектен кръг.
                
Като следа в следата.
Като скрита дарба.
Със теб отплуваме завинаги отвъд.
И никой нам не ще повярва,
когато мине тихо 
                по утъпкания вече път.
 
 

© Константин Дренски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??