Jul 18, 2023, 6:31 PM

Кошмар 

  Poetry
293 2 2

Главата, очите, 

черепът, мечтите, 

косата, скалпа, 

страните, талпа, 

удар, сън, кошмар, 

звездите, шамар.

Линейка, 

жалейка, 

маса, хирург, 

легло и друг.

Път, кола, къща,

мъж, деца, тъща. 

Супа, хляб, лъжица, 

бобец, сол, паница. 

Здраве, главица, 

идеали, звезди, 

сънища, мечти... 

© Людмила Данова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??