Имах мечта
голяма, колкото усмивката на мама…
Имах мечта
голяма, колкото огнището на тате…
Имах мечта
голяма, колкото несбъдната любов…
Имах мечта
да бъда мечта за някой с очи на дъгата…
Имах мечта
за сбъднати мечти…достигащи чак до Луната…
Имах мечта
да връзвам мечти в белите криле на децата …
Имам мечта…
да имам още мечти…
© Ангелина Стойчева All rights reserved.