Feb 8, 2024, 5:25 PM

Мигове (9,10) 

  Poetry » Love, Erotic
215 0 0

Миг девети – Вина

 

Виновен ли съм затова,

че аз за теб копнея,

че искам заедно, в едно

телата ни да слея.

 

                ***

 

Миг десети – Прозорец

 

Стоя под тъмния прозорец

и чакам да се появиш.

Вратата ти да ми отвориш,

сърцето ми да приютиш.

© Мом All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??