Обичам те когато заспивам
и когато се събуждам те обичам
когато ме държиш за ръка
наричаш ме свое момиче
мълчиш нещо отричаш
и когато вали те обичам
Най-много те обичам когато съм сама
© Недялка Арнаудова All rights reserved.