Apr 5, 2024, 9:51 PM

Моят следобед 

  Poetry » Authors song
79 0 0

Следобеда не ми отнемай-

внезапно ще изстина, 

като изключена машина.

От тока ми не вземай.

не ми звъни по телефона-

слухът ми вече е зает,

и по закон съм пак поет-

на чувствата закона.

Ще ме убие съдията време,

ако премного си почивам.

Слеобед не излизам.Не заспивам.

Следобеда не ми отнемай.

© Веси Филипова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??