Мъгла обзема ни полека …
Сетивата спят !
От години тя се наслоява …
Диханието отровено на този гниещ свят
В неведение духовно то се изразява…
Унищожиха постепенно българската мощ!
Културата ни сринаха в жълтопаветия
Съсипаха децата ни да се зомбират ден и нощ,
а народа някак да живурка в безхаберия !
Мъглата стели се и сетивата спят !
Като гигантска паяжина тя се наслоява!
А лъжите в кривите огледала растат
и в духовно затъмнение се прекрояват !
Нито полъх ! Нито пък потрепване!
Заспало всичко е в очакване на нещо ….
Т И Ш И Н А
Тя само ни напомня днес за сътворението,
а в душите ни е ледено студено !!!
© Nastimir All rights reserved.