Feb 23, 2024, 8:43 PM  

На Д 

  Poetry » Love
466 0 1

Как искам цяла да те имам, 

плътта ти жадна в тъмнина

косите ти - притихнал вятър

ръцете ти отпуснати - ела!

 

Усмивката ти странно притаена, 

притисната до нежната ти длан, 

снагата ти е цяла изгорена 

запалена от тихия ти срам.

 

Две огънчета кротко са се спрели,

на черните ти питащи очи

при всеки опит с устни да ги взема, 

ме парят жадни и добри. 

© Detelin Valchev All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??