May 17, 2008, 12:53 PM

На Мариана 

  Poetry » Love
525 0 3
Обичам те, но не намирам думи подходящи,
с които да опиша любовта си.
Чувствата, тъй силни са... така искрящи,
че всяка дума бледнеещо и недостатъчно звучи.
Как ми се иска да опиша
бушуващия във сърцето ураган,
отронената във нощта по теб въздишка,
копнежа ми за близостта ти, изгарящия плам.
Каквото и да кажа- все е малко
в сравнение с това, което в мен гори.
Ще изрека единствено - Обичам те!
Останалото (без думи) ще ти подскажат моите очи...

© Джани Василев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??