Знаеш ли…?
Не ми се слуша !
От всичко, дето измълча
вече ми дойде до гуша!
В този театър- водевил
ролите са разменени -
Единият от нас - дебил…
Другият - неземен…
Ще се посмея на това
как лесно се превърна в мим…
Ще пия за това:
“В началото бе словото”…Амин
© Ангелина Стойчева All rights reserved.
Мъдър стих, Ангелина!