Jul 5, 2023, 9:30 PM

Не знаех..... 

  Poetry
237 0 0

Не знаех, че ще боли толкова

Не знаех, че ще си станем толкова далечни, толкова студени

Не знаех, че миналото може да те преследва и да те чака зад всеки ъгъл

Не знаех, че сълзите наистина пресъхват и ставаш бездушен

Не знаех, че времето може така силно да тежи на плещите ти и така умело да лекува сърцето ти

Не знаех, че и без теб се живее.....

© Христина Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??