Пее своята
песен небесна
дъждът
кротък и тих
по стъклото
рисува
малки тъжни реки
и потичат
мислите ми
нелюбовно дъждовни
невъзможно сиви
и тъжни...
в мокротата
под
бяло-черни чадъри
крачат мечти
отдавна забравени
изтекли
със тъжните дни
след
нечии стъпки
вече тихо отминали...
и само
капките дъжд
опитват се някак си
да целунат
любовно и нежно
душата ми...
МУЗИКА >>> Secret Garden - Heart String
http://www.youtube.com/watch?v=BAo8ukIkxns&feature=related
© Магдалена Костадинова All rights reserved.